Lockmedel

Predator Brew – LockmedelPredator Brew är ett syntetiskt högkoncentrerat lockmedel som effektivt lockar in både björn, räv, järv, grävling och mård. Tillverkat med noga valda ingredienser av allra högsta kvalité.

Lockmedlet används till exempel för att locka in vilt till ditt fotogömsle, för viltinventring, vakplatsen för jakten, eller fällan.

Predator Brew appliceras i alla vädersträck på en trädstam. Vill du ha återkommande besök så rekommenderas att du lägger ut mat på platsen i anslutning till lockmedlet, på så sätt så får djuret en ”belöning” och kommer sedan förknippa lockmedelsdoften med mat.
Lockmedlet fungerar så klart även utan att du har mat på platsen, men samma individ kommer då mest troligt inte besöka platsen lika frekvent (undantaget gnuggträd för björn).
Du kan även boosta din befintliga åtel med lockmedlet.

Gnuggträd-björn
Blanda lockmedlet med 2dl rapsolja och applicera hela mängden lockmedel ca 1,5-2 meter upp efter trädstammens ena sida. Du kan med fördel boosta genom att applicera koncentrat lockmedel i alla väderstreck. Ett gnuggträd kan användas ensamt eller kombineras med en klassisk åtel.

Även om lockmedlet drar in i trädet och luktar länge så behöver det fyllas på då och då eftersom det försämras med tiden på grund av tex vädret. När du fyller på /förnyar så kan du med fördel späda ut flaskan med 2 dl rapsolja, återapplicera ca varannan månad.

Applicera sparsamt när du använder det koncentrerat, luktar mycket!

30ml – 249:- (frakt tillkommer) för att beställa mejla namn, adress, e-postadress och mobilnummer till robin@myrestamphoto.com

Brewing Master
/ Robin Myrestam

Nedan kan du se bilder och filmer från nöjda användare på olika björnar och andra rovdjur som gillar lockmedlet.